Produk Kami

Kualitas Anu Saé, Efisiensi Tinggi, Awét sareng Merenah

Dibandingkeun sareng las manual, alat-alat urang nyoko kana metode adsorpsi magnét, anu tiasa turun tina jalur, panangan sareng tanaga tanaga bébas, sareng nyayogikeun produk sareng jasa anu langkung saé dumasar kana hemat biaya. Kami ngarepkeun nyayogikeun anjeun sareng solusi las profesional kami.

Tentang Kami

Tianjin YIXIN diadegkeun dina 2010 utamina dina aktipitas R&D, produksi sareng penjualan pipa sadaya-posisi alat las otomatis, sareng nyayogikeun program bimbingan téknis pipa pikeun ngabantosan konsumén ngarengsekeun masalah téknis. Kami nempel kana konsép "Produk dukungan téknis padet, kualitas unggul ngalegaan pasar, jasa tulus pikeun ngamajukeun mérek kami" keukeuh museurkeun konsumén sareng museurkeun pasar…

Kauntungan urang

Profesional, dédikasi sareng dipercaya

kalayan langkung ti 12 taun berkembang, yixin profesional dina nyayogikeun solusi las anu paling merenah. kami salawasna didaptarkeun dina ngajalajah janten langkung saé dina industri las. janten profesional, dédikasi sareng dipercaya, maka urang tiasa janten anu pangsaéna.

Professional, dedicated and reliable

Kauntungan urang

Kaahlian Profesional

Utamana ngiringan R&D, produksi sareng penjualan pipa sadaya-posisi peralatan las otomatis, sareng nyayogikeun program hidayah téknik las pipa pikeun ngabantosan konsumén ngarengsekeun masalah téknis.

Professional skills

Kauntungan urang

Jasa kualitas

Kami lengket kana konsép "Padet produk dukungan téknis, kualitas unggul ngalegaan pasar, jasa kaikhlasan pikeun ngamajukeun mérek kami" keukeuh dina museurkeun konsumén sareng pasar-pitunjuk, ngalangkungan produk anu dipercaya sareng éfisién, jasa saatos penjualan anu jawab ...

Quality service

Kauntungan urang

Sertifikasi

Judul kehormatan élmu sareng téknologi perusahaan, ISO9001, ISO14001, sertipikat OHSAS18001, Judul kehormatan perusahaan kiridit AAA, Kami gaduh 5 Hak cipta sareng langkung ti 10 hak patén ...

Certification
ab1